Aniel Narain, Jacqueline Di Quinzio, Nick Wong, Jan-Maarten Prevoo, DIKW, carrière

Jouw carrière

Werken bij DIKW

DIKW Intelligence bestaat uit ervaren consultants op het gebied van onder ander business intelligence, data engineering en data science . In een van deze rollen creëer jij meerwaarde voor onze klanten met data. Bij DIKW geloven wij in synergie. Je werkt veel zelfstandig, maar uiteindelijk streven wij naar een gezamenlijk resultaat. 

Ook het verbeteren en borgen van kennis. Ons beloningsmodel (Maximum Deal) is afgestemd op de kracht van het collectief, waardoor jouw beloning maximaal is. 

Waarom jij voor DIKW kiest? Wij hebben drie grote voordelen voor onze consultants:

#MaximumFun
#MaximumKnowledge
#MaximumDeal


DIKW is uniek in haar sollicitatieprocedure. 
Klik hier om alvast meer te lezen over hoe je sollicitatie eruit komt te zien. 
Bekijk hieronder de vacatures

Staat jouw gewenste functie er niet tussen maar  ben je van mening dat er binnen DIKW wel een rol voor jou is weggelegd? Neem dan contact op met: 

Aniel Narain
+31639338903
Aniel.narain@dikw.com

Aniel Narain studeerde Technische Bedrijfskunde aan de HTS in Leeuwarden en deed 8 jaar daarna “General Management” aan Nyenrode . Bij toeval rolde hij in de jaren 90 de ICT in. Zijn bedrijfskundige achtergrond vind je terug in zijn werkwijze. Aniel denkt in structuren en is altijd op zoek om processen kwalitatief en meetbaar te maken. Er zijn altijd verbeteringen. Alles kan altijd beter.  Aniel is resultaatgericht en denkt in oplossingen. Hij communiceert direct, is sterk analytisch en door zijn nuance blijft hij neutraal en weet hij voldoende afstand te bewaren. De toegevoegde waarde voor klanten is de frisse blik die Aniel mee brengt. Hij kan snel de analyse maken  wat er in een bedrijf moet gebeuren. Hij denkt “Out of the box” en de oplossingen die worden geboden zorgen voor de klant en de organisatie een hoge gebruiksvriendelijkheid wat resulteert in klanttevredenheid.  Aniel houdt zich voor zijn klanten met verschillende aspecten bezig en. Om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn gebruikt en implementeert hij uiteenlopende referentiemodellen. De Analytical Roadmap en het Analytical Capability Maturity Model (ACMM) zijn voorbeelden van die modellen. Om een beeld te krijgen hoe dit in de praktijk werkt verwijzen we naar dit whitepaper over geld en data.    De wereld verandert en in een veranderende wereld moet en kan altijd alles beter. Er zijn altijd betere en efficiëntere innovatieve oplossingen. Innovatie ontstaat vaak uit frustratie. Daarom zoekt DIKW voor zijn klanten altijd naar de beste Datawarehouse en Business Intelligence verbeteringen en oplossingen.

Thumbnail First
Thumbnail First

Vacature Data Engineer

Bekijk de vacature


Thumbnail First
Thumbnail First


Thumbnail First
Thumbnail First


Thumbnail First