team3

Jouw carriëre

Zoeken wij jou, of vind jij ons?

DIKW Intelligence bestaat uit ervaren consultants, die ieder een specialisatie hebben in Intelligence (informatievoorziening)en/of Data Science). Deze specialisten kunnen zelfstandig een project leiden of een opdracht vervullen. Bij DIKW beseffen wij dat de kracht van de groep vele malen groter is dan de kracht van het individu. Daarom is ons beloningsmodel (Maximum Deal) ook afgestemd op de kracht van het collectief, waarbij het individu de maximale beloning ontvangt. DIKW Intelligence is van mening dat je kennis gezamenlijk moet borgen, in plaats van individueel.

Kijk hieronder of er een functie bij zit waar jouw kennis en kunde op aansluit of lees verder om meer informatie te krijgen over de sollicitatie.

Onze vacatures

Senior Business Intelligence Consultant

Senior Business Intelligence Consultant

“Business Intelligence zorgt ervoor dat de business straks niet de loopgraven in hoeft ”…

Lees meer

Senior Data Scientist

Senior Data Scientist

“De klant overtuigen van de waarde van data is niet alleen een zaak van techniek en statistiek maar vooral van mensen.”…

Lees meer

Data Strategy Consultant

Data Strategy Consultant

“Data zonder inzicht is als een balkon zonder uitzicht.”…

Lees meer

Senior Data Engineer

Senior Data Engineer

“De data engineer beweegt zich op een evenwicht tussen datgene wat kan en datgene wat realistisch is.”…

Lees meer

Bülent Aydin voltooide het VMBO en ging daarna snel aan de slag. Via banen in de horeca, sales en bij een callcenter belandde hij bij Philip Morris als accountmanager. Daarna vervulde hij nog andere functies als accountmanager en in relatiebeheer. Hij was korte tijd zelfstandig ondernemer, maar begon zonder enig ervaring bij een recruitment bureau. Daar vond hij zijn passie en zag waar hij goed in was. Bülent zorgde met zijn enthousiasme en motivatie dat zowel klanten voor het recruitment bureau werden binnengehaald, maar dat ook de kandidaten bij die nieuwe klanten werden geplaatst.   Bülent is transparant, assertief, leergierig, pro-actief, resultaatgericht en ambitieus. Met zijn kennis en expertise in de recruitmentbranche gaat hij zich bij DIKW bezig houden met het aantrekken van nieuwe mede ondernemers, zodat DIKW kan groeien. Het doel is dat DIKW de beste consultants levert die voor de mooiste klanten werken. Als corporate recruiter is Bülent ervan overtuigd dat nieuwe mede ondernemers de sleutel zijn tot een groeiende en succesvolle onderneming.

We zijn altijd op zoek nieuwe mede-ondernemers, die samen met ons waarde creëren voor onze klanten. Bij DIKW hanteren wij drie pijlers die belangrijk zijn voor de selectie van toekomstige collega’s.

#MaximumFun

We hebben een aantal interessante mensen aan boord, die allemaal een ding gemeen hebben.

Passie voor data en alles wat je er mee kan doen.

Een beetje raar maar wel leuk! Join the fun!

#MaximumKnowledge

Kennis is onze belangrijkste asset, deze delen wij graag, het zit in ons DNA.

We werken in onze Competence Centers aan het ontwikkelen van onze kennis en proposities die ons en onze klanten verder helpen.

Onze kennis en proposities delen we uiteraard met alle collega’s en klanten.

#MaximumDeal

Bij ons krijg je maximaal betaald en werk je samen met je collega’s om het maximale resultaat te behalen. Hoe?

Kom langs voor een kop koffie!

Kwaliteit herkent kwaliteit!

Hoe wij onze nieuwe mede-ondernemers selecteren. Tijdens de sollicitatie maken we gebruik van de collectieve kennis die binnen DIKW voorhanden is.

  1. Je maakt kennis met ons, op ons kantoor in Nieuwegein, waar we je uitleggen wat #MaximumFun, #MaximumKnowledge en #MaximumDeal nou eigenlijk inhouden. Voor jou, hét moment om ook allerlei vragen aan ons te stellen.
  2. Daarna spreek je, tijdens een diner, twee mede-ondernemers die graag “alles” van je willen weten, behalve je pincode, want uiteraard rekenen wij af ;-).  Natuurlijk kan jij ze ook het hemd van het lijf vragen.
  3. Als er een “click” is op persoonlijk vlak, willen we graag weten welke ideeën jij hebt om gezamenlijk meer waarde te creëren voor onze klanten. Dit doe je tijdens een presentatie voor 3-5 mede-ondernemers.
  4. Wanneer de mede-ondernemers het er over eens zijn dat jij de nieuwe DIKW’er bent die we zoeken. Krijg je van ons een contract.