Patrick Meulstee

Data Scientist | Business Intelligence Consultant | Docent DIKW Academy
Patrick Meulstee

Patrick Meulstee studeerde Technische Informatica aan de TU Eindhoven. In de studie draaide het vooral om computer science. Patrick volgde de meer bedrijfskundige richting van de opleiding. In deze richting lag de focus meer op databases en logistiek. Na zijn studie ging hij als data analist aan het werk bij een bedrijf dat data analyse doet voor ziekenhuizen. Hij groeide door als consultant en volgde CDSP opleiding bij de DIKW Academy omdat zich meer wilde verdiepen in data science. Zo belandde hij bij DIKW en werkte onder andere voor KPN en Robeco.

Patrick is analytisch, pragmatisch en denkt altijd in oplossingen. Hij is resultaatgericht, is een bruggenbouwer en heeft een hands on mentaliteit. Zijn toegevoegde waarde is dat hij betrouwbaar is en hij graag kennis overdraagt en een down to earth mentaliteit heeft. Ook heeft hij, omdat hij werkzaam was als teamleider, leiderschapskwaliteiten. En hij weet een team en de klant altijd mee te krijgen.  

Bij klanten maakt Patrick gebruik van de DIKW Accelerator, het ISRA model. Een voorbeeld van een klant waar Patrick voor werkte is ALFAM. Uiteindelijk gaat het bij elk bedrijf of organisatie om het creëren van waarde om betere beslissingen in de toekomst te nemen die de organisatie efficiënter maakt.

De wereld verandert snel en dat geldt ook voor de wereld van data science en business intelligence. Het beschikbaar maken van data wordt steeds belangrijker. Met de ruime kennis en expertise van Patrick zorgt hij ervoor dat de klant altijd de beste oplossing krijgt.

Collega's van Patrick

Aniel Narain door admin — last modified 09-11-2021
Managing Partner | Senior Consultant | HR & Marketing
Bas Beekmans door admin — last modified 04-11-2021
Senior Data Scientist | Docent DIKW Academy
Cis van de Louw door admin — last modified 03-09-2021
Business Intelligence Consultant
Dinand Kleijbeuker door admin — last modified 03-09-2021
Business Intelligence Consultant