Marcel Siebes

Consultant
Marcel Siebes

“Pause, but don’t quit” 

Telefoon: +31303078743

E-mail: marcel.siebes@dikw.com

Na zijn studie Informatica raakte al snel in aanraking met middleware en database technologieën. Na de overstap naar een kleiner bedrijf specialiseerde hij zich verder op het gebied van middleware, SOA en BPM producten. Na een aantal jaar besloot Marcel als freelance middleware specialist verder te gaan en werkte met name in de financiële markt. Gedurende zijn freelance periode was zijn interesse op het gebied van Business Process Management vergroot. Hij besloot daarom de science master ‘Business Process Management and IT’ te volgen aan de Open Universiteit. Vlak voor zijn afstuderen deed Marcel nog twee extra master vakken ‘Business Intelligence’ en ’Data Analytics’. Hiermee werd het zaadje geplant dat later verder verdiept zou gaan worden. 

Marcel studeerde af en ging op zoek naar een data science opleiding. Hij koos voor de opleiding aan de Open Universiteit. De opleiding Certified Professional Program Data Science (CPPDS) werd verzorgd door DIKW. Gedurende deze opleiding besloot Marcel een switch te maken in zijn carrière. Nadat de opleiding was afgerond stopte hij met z’n freelance werkzaamheden en is in dienst getreden bij DIKW. 

Vanwege z’n BPM achtergrond en de opgedane kennis op het gebied van data science verdiept Marcel zich in Process Mining. Process Mining beoogd een brug te slaan tussen data science en bedrijfsprocessen. 

Marcel is leergierig, nieuwsgierig en heeft een enorm doorzettingsvermogen. Hij geeft nooit op. Ook houdt hij ervan om nieuwe dingen uit te zoeken. 

De toegevoegde waarde van Marcel is dat hij betrouwbaar is, flexibel en dat hij erg open staat om te leren van anderen in het vakgebied. Hij is een teamplayer en zoekt altijd naar de beste oplossing. 

De wereld verandert snel en dat geldt ook voor de wereld van data en IT. Het beschikbaar maken van data wordt steeds belangrijker. Met de ruime kennis en expertise van Marcel in de wereld IT zorgt hij ervoor dat de klant altijd de beste oplossing krijgt.

Collega's van Marcel

Er is nog een plekje vrij door Nick van de Venn — last modified 20-04-2022
Vacature data engineer
Wim Lubbers door marco — last modified 28-12-2021
Azure Data Engineer | Solution Architect | Docent DIKW Academy
Wilco van Maanen door admin — last modified 21-12-2021
Data Scientist | Data Engineer | Docent DIKW Academy
Roland Zoet door admin — last modified 21-12-2021
Data Scientist | Business Intelligence Consultant
Remy Lamberty door admin — last modified 28-12-2021
Business Intelligence Consultant
Patrick Meulstee door admin — last modified 21-12-2021
Data Scientist | Business Intelligence Consultant | Docent DIKW Academy
Nick Wong door admin — last modified 21-12-2021
Sales Director