Jan Willem Borrius

Senior Business Intelligence Consultant
Jan Willem Borrius

"Bring it on!"

Telefoon:+31620272514 of +31303078743

E-mail: jan.willem.borrius@dikw.com

Jan Willem studeerde twee jaar Medicijnen en ging vervolgens aan de slag bij een farmaceutisch bedrijf. Hij bezocht artsen en werkte op de wetenschappelijke afdeling. Maar zijn interesse lag toch bij de IT. En zo belandde hij bij een bedrijf waar hij zich als business intelligence consultant bezig hield met rapportages (cognos) en data warehousing.

Jan Willem heeft een hands on mentaliteit, is analytisch, vasthoudend en is goed in de technische kant van business intelligence. En hij is een teamplayer. De toegevoegde waarde van Jan Willem is dat hij graag kennis overdraagt, mensen kunnen altijd om hulp vragen en hij zorgt dat systemen snel efficiënt lopen. De klant krijgt zo resultaat en een structurele oplossing.

Bij klanten maakt Jan Willem gebruik van de DIKW Accelerator, het ISRA model. Een voorbeeld van een klant waar Jan Willem voor werkte is ALFAM, waar een datawarehouse systeem werd gebouwd. Uiteindelijk gaat het bij elk bedrijf of organisatie om het creëren van waarde om betere beslissingen in de toekomst te nemen die de organisatie efficiënter maakt.

De wereld verandert snel en dat geldt ook voor de wereld van data science en business intelligence. Het beschikbaar maken van data wordt steeds belangrijker. Met de ruime kennis en expertise van Jan Willem zorgt hij ervoor dat de klant altijd de beste oplossing krijgt. 

Collega's van Jan Willem

Wilco van Maanen door admin — last modified 21-12-2021
Data Scientist | Data Engineer | Docent DIKW Academy
Roland Zoet door admin — last modified 21-12-2021
Data Scientist | Business Intelligence Consultant
Remy Lamberty door admin — last modified 28-12-2021
Business Intelligence Consultant
Martijn Sintemaartensdijk door admin — last modified 21-12-2021
Data Architect