Cis van de Louw

Business Intelligence Consultant
Cis van de Louw

“Als je het niet kan uitleggen heeft niemand er niets aan” 

Telefoon: +31303078743

E-mail: cis.van.de.louw@dikw.com

Cis van de Louw studeerde Technische Informatica en Management of Technologie aan de TU Delft. Zijn tweede studie had ook een bedrijfstechnische kant. Na zijn studie werkte hij enige jaren als consultant bij KPN waar hij zich met big data projecten voor uiteenlopende klanten bezig hield. 

Cis houdt er van om met computers en programmeren bezig zijn. Het uit elkaar halen van dingen en deze weer in elkaar zetten is wat hij leuk vindt. Cis is communicatief, analytisch sterk, perfectionistisch en flexibel. Hij weet binnen bedrijven de juiste vragen te stellen aan de klant en fungeert vaak als een spin in het web. De verschillende eigenschappen zorgen ervoor dat Cis vrijwel met elke klant goed overweg kan. 

Als referentiemodel gebruikt Cis vaak de DIKW Accelerator, oftewel het DIKW model, met de vier stappen Data, Informatie, Kennis en Wijsheid. Een organisatie moet eerst de data ontsluiten en inzichtelijk maken zodat men er informatie uit kan halen. Door data in te zetten doet men kennis op en als men een meerwaarde creëert met data en een organisatie betere beslissingen neemt noemen we dat in het model wijsheid. 

Cis zorgt bij klanten van DIKW met zijn zowel technische als bedrijfskundige projecten altijd netjes verlopen. Hij is niet snel tevreden en stelt het belang van de klant altijd voorop. Door de inzet van technische informatica in combinatie met efficiënte technologie zorgt Cis ervoor dat de klant altijd de beste oplossing krijgt.

Collega's van Cis

Roland Zoet door admin — last modified 21-12-2021
Data Scientist | Business Intelligence Consultant
Rob Reichardt door admin — last modified 31-01-2022
Certified MarkLogic Developer
Remy Lamberty door admin — last modified 28-12-2021
Business Intelligence Consultant
Patrick Meulstee door admin — last modified 21-12-2021
Data Scientist | Business Intelligence Consultant | Docent DIKW Academy