Aniel Narain

Managing Partner | Senior Consultant | HR & Marketing
Aniel Narain

"Alles kan altijd beter"

Telefoon: +31639338903 of +31303078743

E-mail: aniel.narain@dikw.com

Blogs van Aniel

Van pizzakoerier naar business intelligence consultant door Nick van de Venn — last modified 15-12-2022
Het verhaal hoe Brian een vaste waarde werd binnen DIKW
Welke sandwich mogen wij voor u bereiden? door marco — last modified 22-02-2022
Data gedrevenheid is als een goede en juist belegde sandwich

Aniel Narain studeerde Technische Bedrijfskunde aan de HTS in Leeuwarden en deed 8 jaar daarna “General Management” aan Nyenrode . Bij toeval rolde hij in de jaren 90 de ICT in. Zijn bedrijfskundige achtergrond vind je terug in zijn werkwijze. Aniel denkt in structuren en is altijd op zoek om processen kwalitatief en meetbaar te maken. Er zijn altijd verbeteringen. Alles kan altijd beter.

Aniel is resultaatgericht en denkt in oplossingen. Hij communiceert direct, is sterk analytisch en door zijn nuance blijft hij neutraal en weet hij voldoende afstand te bewaren. De toegevoegde waarde voor klanten is de frisse blik die Aniel mee brengt. Hij kan snel de analyse maken  wat er in een bedrijf moet gebeuren. Hij denkt “Out of the box” en de oplossingen die worden geboden zorgen voor de klant en de organisatie een hoge gebruiksvriendelijkheid wat resulteert in klanttevredenheid.

Aniel houdt zich voor zijn klanten met verschillende aspecten bezig en. Om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn gebruikt en implementeert hij uiteenlopende referentiemodellen. De Analytical Roadmap en het Analytical Capability Maturity Model (ACMM) zijn voorbeelden van die modellen. Om een beeld te krijgen hoe dit in de praktijk werkt verwijzen we naar dit whitepaper over geld en data.  

De wereld verandert en in een veranderende wereld moet en kan altijd alles beter. Er zijn altijd betere en efficiëntere innovatieve oplossingen. Innovatie ontstaat vaak uit frustratie. Daarom zoekt DIKW voor zijn klanten altijd naar de beste Datawarehouse en Business Intelligence verbeteringen en oplossingen.

Collega's van Aniel

Wim Lubbers door marco — last modified 28-12-2021
Azure Data Engineer | Solution Architect | Docent DIKW Academy
Patrick Meulstee door admin — last modified 21-12-2021
Data Scientist | Business Intelligence Consultant | Docent DIKW Academy
Nick Wong door admin — last modified 21-12-2021
Sales Director
Mark van Berkel door admin — last modified 21-12-2021
Managing Partner | Analytical Champion | Finance
Jeroen Odijk door admin — last modified 21-12-2021
Senior Data Management Consultant