KWF

DIKW is Zakenvriend van KWF en steunt de strijd tegen kanker

DIKW Intelligence is Zakenvriend van KWF. Zakenvrienden zijn bedrijven en organisaties die achter de doelstellingen van het KWF staan. Zakenvrienden zorgen met een financiële bijdrage het doel van het KWF te bereiken: minder kanker, meer genezing en betere kwaliteit van leven voor (ex)patiënten.

Zakenvrienden helpen daarmee KWF te investeren in een specifiek onderzoeksthema, zoals darmkanker of immunotherapie. Zo dragen ze bij aan het terugdringen van kanker, inspireren hun directe omgeving én geven ze een gevoel van steun aan patiënten in hun directe omgeving.

KWFAls Zakenvriend van KWF helpt DIKW KWF in haar strijd tegen kanker. Kanker in haar vele vormen raakt heel veel mensen, direct en indirect en is een van de belangrijkste doodsoorzaken. Echter dankzij wetenschappelijk onderzoek lukt het steeds beter kanker het hoofd te bieden. Waarom DIKW Intelligence zakenvriend is, is dan ook eenvoudig onder het motto van KWF: “Tegen kanker. Voor het leven.“ KWF is onderdeel van het ecosysteem van DIKW.  Zo sponsort DIKW de jaarlijkse loterijen van KWF en de lampionnen actie.

Waarom wordt je Zakenvriend van KWF?

  • Het terugdringen van kanker
  • Investeren in wetenschappelijk toponderzoek naar kanker
  • Je geeft een gevoel van steun aan kankerpatiënten in de directe omgeving
  • Je inspireert jouw medewerkers, klanten en relaties om ook mee te helpen

Daarnaast helpt DIKW KWF om te transformeren naar een data gedreven organisatie die klaar is voor de toekomst. Zo heeft DIKW het data warehouse waar KWF mee werkt mede vormgegeven en wordt dit beheerd door Bluemine.

Het KWF kan door het data warehouse meer doen en het zorgt voor een nauwe samenwerking van de afdelingen omdat alle informatie nu gecentraliseerd is in een database. Daardoor gaat de organisatie als geheel meer data gedreven opereren..

Meer informatie over wat DIKW samen met het KWF heeft gedaan met betrekking tot data gedrevenheid kun je lezen in deze casus. [ link]. 

Steun je ook de strijd tegen kanker, zodat er minder kanker is, meer genezing en een beter leven voor (ex)patiënten?  

Doneren kan altijd, kijk hiervoor op de website van KWF.

Meer informatie over Zakenvriend worden van KWF vind je hier op de website