Joep van den Hoven, Bluemine, customer data platform, as a service, ibm bluemine

Bluemine

Bluemine helpt uw groei realiseren door het benutten van uw data

Heeft u onvoldoende kennis? Of heeft u onvoldoende capaciteit of is uw (cloud) infrastructuur niet toereikend? Het is niet nodig om alle hardware, software en licenties in te kopen.

Bluemine helpt om de groei van uw organisatie te realiseren met behulp van business intelligence (BI) en uw Big Data. Wij hebben de expertise, capaciteit die continue beschikbaar is.

Business intelligence is iets dat voortdurend aandacht nodig heeft. Een datawarehouse wordt niet eenmalig ontwikkeld, maar wordt daarna ook dagelijks gemonitord. Eventuele issues worden zo snel mogelijk opgelost. Dashboards worden continue aangepast naar de laatste inzichten. Dat vraagt om een team getrainde en ervaren technische specialisten. Bluemine heeft deze specialisten in huis.

U hoeft niet een heel projectteam in te huren of in dienst te nemen als u de diverse specialismen maar een deel van de tijd nodig heeft bij de ontwikkeling van uw project. Bij Bluemine heeft u uw eigen data warehouse staan. Ons datacenter is ISO 27001 gecertificeerd. Onze ISO 27001 gecertificeerde organisatie zorgt ervoor dat alles “up and running” is en blijft en ontzorgt u op dat gebied volledig tegen een vaste prijs per maand. 

Met Bluemine hebben wij het Customer Data Platform in huis waarop we uw organisatie aansluiten. U kunt zich volledig richten op het analyseren van uw data middels onze inzichtelijke rapportages en dashboards. Dit alles volledig geïntegreerd in het Bluemine Customer Data platform. Uiteraard kunt u uw Customer Data Platform uitbreiden met behulp van onze flexibele schil.

Als full service provider voor uw informatie behoefte beheert Bluemine uw data platform en neemt terugkerende technische werkzaamheden uit handen. Ook beheren wij uw (cloud) intelligence infrastructuur, zowel in hardware en software. Bluemine helpt uw groei realiseren door het benutten van uw data! 

Bekijk ook de onderstaande video over Bluemine.

Nick Wong studeerde aan de HEAO in Amsterdam. Hij koos daarvoor de juridische richting, maar had wel een commercieel vakkenpakket. Hij wist al vroeg dat hij met mensen wilde werken. In 1997 werd hij overgehaald om bij een softwarebedrijf de BI producten te gaan verkopen. Zo rolde hij bij een technisch bedrijf de wereld van de data in.  Nick is analytisch en een bruggenbouwer. En hij weet een klant goed te doorgronden, zodat hij weet wat er in een bedrijf gebeurt. Nick is geen techneut, maar kan wel de vertaalslag maken. Hij maakt data inzichtelijk voor de klant, kan op alle niveaus schakelen en wil graag met de klant mee groeien. Maar aan de andere kant wil hij ook dingen onderzoeken die nog niet eerder zijn gelukt.    Binnen DIKW probeert Nick de verschillende takken te verbinden en deze zo aan te bieden aan het MKB. Bluemine is er om de klant te ontzorgen. De consultancy tak is er om de oplossingen te implementeren en de Academy is voor opleiding. Zo kan DIKW een compleet pakket aan de kant aanbieden. Daarnaast probeert Nick aan klanten altijd de vertaalslag te maken naar een investering in data. Een investering die zich terugverdient. Dit proces is Return on Data (RoD).    De wereld verandert en DIKW verandert mee. DIKW biedt een totaaloplossing voor de klant. Het is dan ook de bedoeling dat dit duidelijk is en zo de klant op meerdere manieren aan DIKW  bindt. Maar dat verandermanagement traject op het commerciële vlak dat is waar Nick zich mee bezig houdt.

Nieuws

Aedes data science workshop 2 van 3 door marco — last modified 07-02-2022
Voor Aedes organiseert DIKW drie workshops data science
AEDES innovatie boost datascience powered by DIKW door marco — last modified 11-11-2021
De innovatie boost van AEDES is binnen gehaald door de werkgroep Big data
AI Hub Midden Nederland gelanceerd! door marco — last modified 11-11-2021
DIKW is partner van de AI Hub Midden Nederland en ondersteund en helpt het MKB in de regio

Bluemine recente blogs

De waarde van data voor het MKB door marco — last modified 09-12-2021
Bluemine ontzorgt MKB door data beheer
Laat data voor u renderen! door marco — last modified 08-02-2022
Bluemine: Analytics as a service

Bluemine Nieuws & Evenementen

There are currently no items in this folder.