Hugo Koopmans

1-6-2016|Reacties uitgeschakeld voor Hugo Koopmans

Chief Data Scientist

Hugo Koopmans heeft 18 jaar ervaring in het vakgebied van datamining en predictive analytics. Als Chief Data Scientist is hij het eerste aanspreekpunt binnen DIKW Groep als het gaat over het creëren van waarde met data. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van datamining, nu genaamd Data Science. Hugo is een data wetenschapper pur sang, hij was al actief in het vakgebied voordat het deze naam kreeg.

Aniel Narain

11-2-2016|Reacties uitgeschakeld voor Aniel Narain

Analytical Champion en Team Manager

Aniel is een resultaatgerichte consultant die duidelijk en daadkrachtig te werk gaat, hij blijft neutraal door voldoende afstand te bewaren. Hij houdt het overzicht in een project en kan ook diep in de details duiken. Aniel is zeer pragmatisch en resultaatgericht en werkt sinds het jaar 2000 in het Intelligence werkveld.

Michael Doves

8-2-2016|Reacties uitgeschakeld voor Michael Doves

CSO en Analytical Champion

De Analytical Champion adviseert hoe een organisatie moet worden ingericht op organisatorische, procesmatige en technisch vlak om data gedreven beslissingen te nemen die de omzet verhogen en/of de kosten verlagen. De heer Doves heeft sinds 1999 advieservaring in het vakgebied Intelligence en datawarehousing.

Mark van Berkel

27-1-2016|Reacties uitgeschakeld voor Mark van Berkel

Senior Intelligence Manager en Team Manager

Mark is een senior Intelligence manager met de passie om organisaties tot betere resultaten te laten komen door Intelligence optimaal in te zetten. Naast organisaties te ondersteunen als adviseur, managet Mark graag BI-projecten, programma’s en/of afdelingen.