Mandy Oud

30-1-2017|Reacties uitgeschakeld voor Mandy Oud

Data Scientist

Na het afronden van haar Master Methodology and Statistics in Pyschology (Universiteit Leiden) is Mandy gestart bij DIKW. Daar houdt zij zich bezig met Predictive Analytics zoals forecasting, churn en andere voorspelmodellen.

Malcolm Halfhuid

30-1-2017|Reacties uitgeschakeld voor Malcolm Halfhuid

Data Engineer

Malcolm houdt zich als data engineer bezig met het bouwen testen en beheren van datasilo’s en datawarehouses. Malcolm is nieuwsgierig en gedreven, zijn skillset liggen op het gebied van SQL, NoSQL, ETL en Python.

Bas Beekmans

30-1-2017|Reacties uitgeschakeld voor Bas Beekmans

Data Scientist

Bas heeft na zijn studie biologie, promotie-onderzoek  gedaan naar de ruimtelijke verspreiding van walvissen in de Zuidelijke IJszee. Na dit onderzoek heeft hij besloten zich verder te ontwikkelen als consultant en zijn Data Science

Cis van de Louw

14-11-2016|Reacties uitgeschakeld voor Cis van de Louw

BI en Big Data Consultant

Cis is een resultaatgericht en klantvriendelijk consultant met een achtergrond in BI en Big Data. De afgelopen jaren heeft hij vooral kennis en ervaring opgedaan in de telecom branche en de publieke sector.

Martijn Sintemaartensdijk

11-10-2016|Reacties uitgeschakeld voor Martijn Sintemaartensdijk

Data Warehouse architect, BI Consultant

Martijn heeft 17 jaar werkervaring met datamodellering en rapportage in zowel de rol van klant, als van ontwerper en consultant. Hij denkt graag mee over functionele en technische oplossingen die aansluiten bij de informatiebehoefte en die passen binnen het bedrijfsproces.

Remy Lamberty

24-8-2016|Reacties uitgeschakeld voor Remy Lamberty

Consultant

Remy is een pragmatische consultant die resultaatgericht werkt. Hij is gedreven, analytisch sterk, communicatief en denkt outside of the box.
Remy maakt gebruik van zijn ervaringen binnen het BI-domein en in combinatie met zijn studie econometrie

Hugo Koopmans

1-6-2016|Reacties uitgeschakeld voor Hugo Koopmans

Chief Data Scientist

Hugo Koopmans heeft 18 jaar ervaring in het vakgebied van datamining en predictive analytics. Als Chief Data Scientist is hij het eerste aanspreekpunt binnen DIKW Groep als het gaat over het creëren van waarde met data. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van datamining, nu genaamd Data Science. Hugo is een data wetenschapper pur sang, hij was al actief in het vakgebied voordat het deze naam kreeg.

Theo Willems

26-4-2016|Reacties uitgeschakeld voor Theo Willems

Manager Finance binnen de DIKW Groep.

Ruim tien jaar ervaring binnen de financiële sector. Binnen de DIKW Groep volledig verantwoordelijk voor de financiële zaken in de meest ruime zin van het woord.

Thomas van Kuipers

11-2-2016|Reacties uitgeschakeld voor Thomas van Kuipers

Analytical Champion/Intelligence Consultant

Thomas heeft veelzijdige expertise in business, intelligence en datawarehousing. Hij is all-round partner met brede visie op technologie en domeinen. Thomas is een architect, ontwikkelaar en analytische probleemoplosser. Zijn expertise is met het

Rob Reichardt

11-2-2016|Reacties uitgeschakeld voor Rob Reichardt

Senior Consultant

Rob is binnen DIKW verantwoordelijk voor planning en uitvoering van Big Data projecten. Daarnaast werkt hij mee aan de realisatie van applicaties, met name op het gebied van de gebruikersinterfaces. Rob is een ervaren IT-professional met een passie voor techniek en mensen.

Jan Willem Borrius

11-2-2016|Reacties uitgeschakeld voor Jan Willem Borrius

BI en DWH consultant

Het inrichten, opzetten van zowel de back- als front-end van datawarehouses. Jan Willem is een ervaren Business Intelligence (BI) en datawarehousing (DWH) consultant. In zijn loopbaan is hij met bijna alle facetten van dit vakgebied betrokken geweest.

Hans Tacken

11-2-2016|Reacties uitgeschakeld voor Hans Tacken

Data Engineer

Een Data Engineer ontwikkelt, bouwt, test en onderhoudt data warehousing systemen. Hans Tacken heeft als skill set ervaring met diverse database management systemen (Relational, NoSQL en NewSql), data modellering, ETL tools, data API’s, data

Gerard Koolman

11-2-2016|Reacties uitgeschakeld voor Gerard Koolman

Business Intelligence consultant

IT professional met ruim 15 jaar ervaring in financiële dienstverlening gespecialiseerd als risk consultant op gebied van fraude detectie. Aandachtsgebieden complex event processing data stromen en datawarehousing.

Ashraf Arab

11-2-2016|Reacties uitgeschakeld voor Ashraf Arab

Business Intelligence Consultant

Tijdens zijn studie Bedrijfskundige Informatica is Ashraf enthousiast geworden van informatie management en is Ashraf gestart als Business Intelligence consultant. Tijdens zijn loopbaan heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van Management Informatie,

Aniel Narain

11-2-2016|Reacties uitgeschakeld voor Aniel Narain

Analytical Champion en Team Manager

Aniel is een resultaatgerichte consultant die duidelijk en daadkrachtig te werk gaat, hij blijft neutraal door voldoende afstand te bewaren. Hij houdt het overzicht in een project en kan ook diep in de details duiken. Aniel is zeer pragmatisch en resultaatgericht en werkt sinds het jaar 2000 in het Intelligence werkveld.

Michael Doves

8-2-2016|Reacties uitgeschakeld voor Michael Doves

CSO en Analytical Champion

De Analytical Champion adviseert hoe een organisatie moet worden ingericht op organisatorische, procesmatige en technisch vlak om data gedreven beslissingen te nemen die de omzet verhogen en/of de kosten verlagen. De heer Doves heeft sinds 1999 advieservaring in het vakgebied Intelligence en datawarehousing.

Wim Lubbers

8-2-2016|Reacties uitgeschakeld voor Wim Lubbers

Managing Partner & Consultant

Wim Lubbers is een zeer ervaren, kwaliteitsbewuste, kritische en resultaatgerichte management consultant en Business Intelligence specialist. Hij wordt veelal ingezet bij organisatie brede informatievoorziening vraagstukken en is gespecialiseerd in organisatie doelstellingen te helpen realiseren m.b.v. effectieve en efficiënte informatievoorziening.

Dinand Kleijbeuker

8-2-2016|Reacties uitgeschakeld voor Dinand Kleijbeuker

Senior Business Intelligence Professional

De heer Kleijbeuker is een BI professional met meer dan 15 jaar werk ervaring in vele verschillende rollen, zoals: Ontwikkelaar; Adviseur consultant; Projectleider en Verkoper. De heer Kleijbeuker is een doelgerichte persoon met een pragmatische manier van werken. Binnen een team stimuleert en motiveert andere teamleden.

Mark van Berkel

27-1-2016|Reacties uitgeschakeld voor Mark van Berkel

Senior Intelligence Manager en Team Manager

Mark is een senior Intelligence manager met de passie om organisaties tot betere resultaten te laten komen door Intelligence optimaal in te zetten. Naast organisaties te ondersteunen als adviseur, managet Mark graag BI-projecten, programma’s en/of afdelingen.

Thomas van Tongeren

27-1-2016|Reacties uitgeschakeld voor Thomas van Tongeren

Junior Database Developer

Thomas heeft als specialisme het schrijven van queries op MarkLogic NoSQL databases in zowel xQuery als Javascript. Daarnaast bouwt hij front-end interfaces met angular voor verschillende projecten. Hij gebruikt zijn kennis van statistiek

Patrick Meulstee

27-1-2016|Reacties uitgeschakeld voor Patrick Meulstee

Data Scientist

Data Scientist met achtergrond in SQL en R.

Patrick is sinds 2008 werkzaam in het vakgebied rond Data Science en Analytics. Door zijn sociale vaardigheden in combinatie met zijn technische achtergrond is hij staat om

Michiel de Wit

4-4-2015|Reacties uitgeschakeld voor Michiel de Wit

Sales Executive

Als commercieel manager van DIKW bemiddelt hij zowel vaste als zelfstandige intelligence professionals van DIKW bij klanten. Maakt verbinding met nieuwe en bestaande klanten en adviseert hen over de te volgen Intelligence-koers.