Fiets met DIKW de Vael Ouwe toertocht

De 44e editie van Vael Ouwe fietstoertocht. DIKW'ers doen mee!

DIKW wielershirtUPDATE VAN DE ORGANISATIE VAN VAEL OUWE: Tot 16 juni worden er helaas geen vergunningen verstrekt voor de organisatie van evenementen. Hoewel het onze intentie was en is de Vael Ouwe zo coronaproof mogelijk te organiseren, geldt dat ook voor ons. Als organisatie ervaren we dit als een ongemakkelijke werkelijkheid, echter de gezondheid van ons allen staat voorop. Noodgedwongen maken we dus gebruik van de ‘pauzeknop’ en verplaatsen de Vael Ouwe van zaterdag 5 juni naar zaterdag 3 juli.

Op 5 juni 2021 vindt in Dieren (Gelderland) de 44e editie van Vael Ouwe plaats. Het is een fietstoertocht over de Veluwe en Posbank met verschillende afstanden van 60, 90, 125 en 160 kilometer. Voor de echte fanatieke fietsers is er een gravelrit van 85 km. En DIKW is er bij! 

Eén van de consultants van DIKW, een fanatieke fietser die van plan is om het parcour van 160 km te gaan fietsen, maakte vorig jaar een fietstocht door de Franse Alpen en kwam na een paar cols de organisator van de Vael Ouwe tegen. Zo werd het idee geboren om aan deze fietstocht mee te doen. 

Speciaal voor de fietstocht heeft DIKW wieleroutfits laten maken. Zo krijgen de deelnemers een wielershirt, broek en een petje. In deze outfit waan je al snel als deelnemer aan de Giro of de Tour de France. 

Volgens Hugo Koopmans, chief data scientist bij DIKW en fanatiek fietser van meerdaagse toertochten, is fietsen de ultieme manier van reizen. Volgens hem merk je op de fiets veel meer op en maakt het je veel toegankelijker. Ervaar het zelf en doe op 5 juni mee aan de 44e Vael Ouwe fietstocht.

Enige voorbereiding is geboden omdat er wel wat hoogtemeters in de verschillende parcours zitten. Maar de juiste (data) analyse moet het eenvoudig zijn om die te beklimmen. 

Ben jij een fanatieke wielrenner, stap je regelmatig op de racefiets of ben een je recreatieve fietser die houdt van mooie toertochten? Doe dan samen met DIKW mee aan de Vael Ouwe.  

Meer informatie vind je op www.vaelouwe.nl. Meedoen? Meld je bij Marcel-Jan Krijgsman of Hugo Koopmans

Veel fietsplezier!

Nieuws

Op zoek naar de speld in de hooiberg door Marco van den Doel — last modified 07-01-2022
Stichting 12q haalt geld op voor onderzoek
Black Friday deal! door Marco van den Doel — last modified 25-11-2021
Black Friday: 1000,- euro korting op onze opleidingen (CDSP & CDEP)

Meest recente blogs

30 jaar intelligence: Nieuwe uitdagingen om met data waarde toe te voegen door Marco van den Doel — last modified 25-01-2022
Van oude computerterminal naar smartphone
De fascinerende wereld van testen door Marco van den Doel — last modified 30-12-2021
Verwacht het onverwachte
Verzekeraar creëert meerwaarde met slimme data hub door Marco van den Doel — last modified 20-12-2021
Klant maakt met betere voorspellingen met data

Nieuws & Evenementen

Op zoek naar de speld in de hooiberg door Marco van den Doel — last modified 07-01-2022
Stichting 12q haalt geld op voor onderzoek
Black Friday deal! door Marco van den Doel — last modified 25-11-2021
Black Friday: 1000,- euro korting op onze opleidingen (CDSP & CDEP)
Tour for Life: In een spartaanse bubbel naar de finish door Marco van den Doel — last modified 15-10-2021
Fred Slimmens haalt fantastisch bedrag op voor kankeronderzoek