EXASOL en DIKW Intelligence

EXASOL en DIKW Intelligence gaan samenverwerkingsverband aan

EXASOL DIKW SamenwerkingDe samenwerking met DIKW zorgt ervoor dat de eenvoudig te gebruiken en zeer schaalbare analytische database oplossing van EXASOL, en de daarbij behorende training – en implementatie services, beschikbaar komt voor bedrijven op de Nederlandse markt.

“DIKW was al een tijdje op zoek naar een analytische SQL database die schaalbaar is over meerdere computers van enkele Gigabytes tot aan Petabytes, en die zowel on premise als in de cloud kan worden toegepast. Daarbij is EXASOL volgens de TPC-H benchmark ook nog eens de snelste analytische SQL database op dit moment.”

“De Total Cost of Ownership (TCO) van traditionele analytische database tools zijn vaak aan de hoge kant. We zien een grote behoefte bij onze cliënten voor een tool die weinig menselijke administratie vergt en waarbij de kosten van de licentie kan worden afgestemd op zowel de elektronische data grootte als het te gebruiken RAM werkgeheugen. Hierdoor zijn vooraf geen schattingen nodig voor de benodigde database capaciteit en hoeven er geen grote initiële investeringen te worden gedaan. Think big en act small is hier zeker van toepassing.”

“De nieuwe samenwerking helpt EXASOL om voet aan de grond te zetten in Nederland, een strategisch doel in 2018”, zegt EXASOL’s Partner Evangelist Christian Langmayr.

“DIKW heeft veel ervaring met het leveren van succesvolle Data Warehouse implementaties in de Nederland”, zegt Langmayr.

“Met de reputatie en kennis van DIKW hebben we er alle vertrouwen in, dat ons samenwerkingsverband aan de vraag naar klantgerichte en eenvoudig te implementeren data warehouse oplossingen van EXASOL kan voldoen.”

Nieuws

Op zoek naar de speld in de hooiberg door Marco van den Doel — last modified 07-01-2022
Stichting 12q haalt geld op voor onderzoek
Black Friday deal! door Marco van den Doel — last modified 25-11-2021
Black Friday: 1000,- euro korting op onze opleidingen (CDSP & CDEP)

Business Intelligence recente blogs

30 jaar intelligence: Nieuwe uitdagingen om met data waarde toe te voegen door Marco van den Doel — last modified 25-01-2022
Van oude computerterminal naar smartphone
Op naar een mooi data gedreven 2022! door Marco van den Doel — last modified 14-12-2021
Data gedreven organisatie dient blijvend te worden gevoed
De waarde van data voor het MKB door Marco van den Doel — last modified 09-12-2021
Bluemine ontzorgt MKB door data beheer

Business Intelligence Nieuws & Evenementen

Geruisloze transitie naar Microstrategy voor VLC & Partners door Marco van den Doel — last modified 24-01-2022
DIKW en MicroStrategy bekronen nieuwe samenwerking met gezamenlijke klant
Veneco ontbijtsessie over analytics door Marco van den Doel — last modified 11-11-2021
Op 21 januari was DIKW aanwezig tijdens een ontbijtsessie op uitnodiging van Veneco. DIKW mocht aan mooie klanten van Veneco een presentatie geven over de mogelijkheden van Analytics
EXASOL en DIKW Intelligence door Marco van den Doel — last modified 22-10-2021
EXASOL en DIKW Intelligence gaan samenverwerkingsverband aan