De Tour van je leven

Fred Slimmens fietst van 29 augustus t/m 5 september de Tour for Life

Tour for LifeFred Slimmens, die bij DIKW klant ALFAM werkt, fietst van 29 augustus t/m 5 september de Tour for Life. In deze fietstocht die de renners vanuit Italië, door Frankrijk en België, uiteindelijk naar Limburg voert wordt geld opgehaald voor onderzoek naar kanker om deze ziekte uit de wereld te helpen. DIKW sponsort Fred tijdens deze fietstocht.  

Fred speelde vele jaren actief korfbal en was een fervente fan van het wielrennen en de Tour de France in het bijzonder. Toen zijn korfbalteam van vrienden uit elkaar viel besloten veel van zijn teamgenoten te gaan hardlopen, maar dat was niets voor Fred. In navolging van zijn zoon, die was begonnen met wielrennen, besloot Fred zelf een racefiets aan te schaffen. Hij was eigenlijk meteen verkocht. Hij maakte mooie kilometers door Nederland en na een week in de Alpen met vrienden, was hij verkocht aan de bergen. Er volgden nog meer fietsvakanties. Hij beklom de Alpe d'Huez en de Mont Ventoux. Fred volgt het wielrennen op de voet. En toen de Tour de France in 2015 in Utrecht startte was Fred erbij. Hij reisde de Tourkaravaan zelfs achterna en was aanwezig bij een aantal etappes. 

Fred zocht al langer naar een fietstocht en koppeling met een goed doel. Hij zag meer in een meerdaags evenement dan een fietstocht van slechts één dag. Zo kwam hij bij de Tour for Life. Voor hem is er ook een persoonlijke link. Fred verloor een vriend uit zijn korfbalteam aan kanker. Ook zijn vader overleed aan kanker. Dit was voor Fred de motivatie om de Tour for Life te fietsen en zo geld op te halen voor kankeronderzoek. Door de Tour for Life kan hij zijn hobby combineren met een goed doel waar hij een persoonlijke band mee heeft.

Fred is al twee jaar hard aan het trainen. In 2019 besloot hij dat hij wilde meedoen, maar de fietstocht werd vanwege de corona pandemie afgelast. Fred kijkt uit naar de fietstocht. Dat de tour door de Alpen, Vogezen, Jura en de Ardennen gaat stemt hem vrolijk. Het feit dat de fietstocht door Frankrijk voert was voor hem ook een reden om voor deze fietstocht te kiezen. 

De oudste zoon van Fred gaat mee als begeleiding en zal in de auto zijn vader volgen. Naast de fysieke uitdaging en de bijdrage aan een goed doel hoopt Fred ook dat hij nieuwe (fiets)vrienden ontmoet.

Vanuit DIKW wensen wij Fred heel veel succes en veel plezier! Wil je Fred sponsoren? Dat kan hier. Meer informatie vind je op de website van de Tour for Life.

Nieuws

Op zoek naar de speld in de hooiberg door Marco van den Doel — last modified 07-01-2022
Stichting 12q haalt geld op voor onderzoek
Black Friday deal! door Marco van den Doel — last modified 25-11-2021
Black Friday: 1000,- euro korting op onze opleidingen (CDSP & CDEP)

Meest recente blogs

30 jaar intelligence: Nieuwe uitdagingen om met data waarde toe te voegen door Marco van den Doel — last modified 25-01-2022
Van oude computerterminal naar smartphone
De fascinerende wereld van testen door Marco van den Doel — last modified 30-12-2021
Verwacht het onverwachte
Verzekeraar creëert meerwaarde met slimme data hub door Marco van den Doel — last modified 20-12-2021
Klant maakt met betere voorspellingen met data

Nieuws & Evenementen

Op zoek naar de speld in de hooiberg door Marco van den Doel — last modified 07-01-2022
Stichting 12q haalt geld op voor onderzoek
Black Friday deal! door Marco van den Doel — last modified 25-11-2021
Black Friday: 1000,- euro korting op onze opleidingen (CDSP & CDEP)
Tour for Life: In een spartaanse bubbel naar de finish door Marco van den Doel — last modified 15-10-2021
Fred Slimmens haalt fantastisch bedrag op voor kankeronderzoek