CPPDS: Een diepgaand doelgericht on business programma

Diploma uitreiking en interview met nieuwe data science champions!

groepsfoto CPPDS 2021Op 1 april (geen grap) vond de diploma uitreiking plaats van het CPPDS (Certified Professional Program Data Science) programma van de DIKW Academy in samenwerking met de Open Universiteit. De cursisten die de training volgden zijn er zeer positief over. Een aantal cursisten werd geïnterviewd over de leerstof, de docenten en hoe ze de opgedane stof in de praktijk kunnen brengen. Een cursist noemde het een “uitgebreide, brede cursus en die inhoudelijk on business is.” 

Een andere cursist was via een kennis geattendeerd op het programma van DIKW en noemde de training “pittig, maar zeer de moeite waard.” Wat naar voren komt in korte interviews met een aantal cursisten is dat ze aangeven dat in de opleiding diepgaande theorie aan bod komt met goede uitleg. Maar daarnaast wordt ook naar de toepassing gekeken. De cursisten moeten dan ook wat ze geleerd hebben toepassen op echte data en hun uitkomsten presenteren en hierover adviseren. Daarnaast levert de case waaraan ze hebben gewerkt een toegevoegde waarde voor de werkgever van de cursist.

Een cursist gebruikte de metafoor van de een arts. “We leren iets over het hart, de lever en benen, maar we zijn niet meteen hartchirurg.” De cursisten hebben al veel kennis over hun vak en door de opleiding van de DIKW Academy en het hoge niveau (ze krijgen les van consultants die werkzaam in het veld en veel kennis hebben) zijn ze nog beter in hun vakgebied omdat de training zoveel aspecten bevat. Ze zijn dus niet automatisch specialist op een gebied, maar breed inzetbaar binnen data science. Voor verdieping en verbreding biedt de DIKW Academy nog andere opleidingen aan.

Wil jij ook een succesvolle data science opleiding volgen op academisch niveau? Dan is de opleiding CPPDS van de Open Universiteit een uitstekende keuze. De gemiddelde beoordeling van de cursus is een 8,6. Schrijf je snel in voor de opleiding die start in september en word een data science champion!  

Nieuws

Op zoek naar de speld in de hooiberg door Marco van den Doel — last modified 07-01-2022
Stichting 12q haalt geld op voor onderzoek
Black Friday deal! door Marco van den Doel — last modified 25-11-2021
Black Friday: 1000,- euro korting op onze opleidingen (CDSP & CDEP)

DIKW Academy recente blogs

There are currently no items in this folder.

DIKW Academy Nieuws & Evenementen

Black Friday deal! door Marco van den Doel — last modified 25-11-2021
Black Friday: 1000,- euro korting op onze opleidingen (CDSP & CDEP)
Cursisten CDEP opleiding delen hun cases door Marco van den Doel — last modified 11-11-2021
Cursisten van de opleiding CDEP presenteren drie cases
CPPDS: Een diepgaand doelgericht on business programma door Marco van den Doel — last modified 15-10-2021
Diploma uitreiking en interview met nieuwe data science champions!