Wim Lubbers, Jeroen Odijk, Marcel-Jan Krijgsman, Driss Taibi, DIKW, scientist data, data science opleiding, data scientist opleiding, data science nederland, data scientist nederland

Senior data scientist

“De klant overtuigen van de waarde van data is niet alleen een zaak van techniek en statistiek maar vooral van mensen.”

Senior Data Scientist DIKW


Een unieke omgeving, waar passie, innovatie en ontwikkeling vooraan staan.

Jouw collega’s lopen over van passie voor hun vakgebied. Deze kennis delen zij graag met jou en andersom.  Jouw nieuwe werkomgeving is zeer ondernemend.  Er wordt continu geïnnoveerd, met ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. 

Wij bieden jou de stabiliteit en ontzorging van loondienst, met de verdiensten, verantwoordelijkheden en vrijheid van een zelfstandige ondernemer.

Het salaris is bovengemiddeld op basis van ons unieke MaximumDeal beloningsmodel. Je hebt maximale zeggenschap over je arbeidsvoorwaarden, welke je in samenspraak met je collega’s kan aanpassen.  
Jouw visie en ideeën en jouw (ongevraagde) feedback wordt zeer gewaardeerd in onze platte organisatie. Vanzelfsprekend krijg jij de ruimte om jouw ideeën ook direct te implementeren.

Een echte aanpakker die overloopt van passie voor het vak! 

Jij bent een professional die nooit uitgeleerd is. Jij beperkt jezelf niet tot enkele specifieke tools en methodieken. Je hebt voldoende begrip en inzicht van verschillende concepten. Zo kan jij toepassen wat op dat moment het meest nodig is.

Je bent een teamplayer. Hoewel je projecten zelfstandig zult uitvoeren, werken we bij DIKW samen aan een mooi resultaat. Je denkt mee met jouw collega’s, adviseert tijdens projecten en beantwoordt vraagstukken van klanten.

Je durft initiatief te nemen waarbij je de kansen die je ziet ook benut, en je geeft gevraagd en ongevraagd advies. Deadlines zijn voor jouw geen risico, maar een uitdaging. 

Een ervaren data scientist met ambitie

 • Ontwikkelvaardigheden binnen data science omgevingen zoals:
  • R
  • Python
  • ScikitLearn
  • Pandas
  • TensorFlow/Theano
  • Jupyter
  • NumPy
  • SciPy
 • Je kan geavanceerde SQL-queries schrijven;
 • Je hebt bovengemiddelde kennis en ervaring van algemene data science concepten;
 • Je hebt kennis van algemene business intelligence concepten;
 • Je hebt ervaring in het ontwikkelen binnen een NoSQL omgeving zoals:
  MarkLogic, Hadoop en MongoDB.

Als kers op de taart:

Affiniteit met sport? Jij mag je collega's verslaan  in onze “Dit Is Keihard Werken” poule waar we uitslagen van voetbalwedstrijden, GP races, tennistoernooien, wielerklassiekers, etc. voorspellen. Dit mag met behulp van AI ;-)

Solliciteren?
Aniel Narain
Tel: +31639338903 
Email: aniel.narain@dikw.com

Aniel Narain studeerde Technische Bedrijfskunde aan de HTS in Leeuwarden en deed 8 jaar daarna “General Management” aan Nyenrode . Bij toeval rolde hij in de jaren 90 de ICT in. Zijn bedrijfskundige achtergrond vind je terug in zijn werkwijze. Aniel denkt in structuren en is altijd op zoek om processen kwalitatief en meetbaar te maken. Er zijn altijd verbeteringen. Alles kan altijd beter. Aniel is resultaatgericht en denkt in oplossingen. Hij communiceert direct, is sterk analytisch en door zijn nuance blijft hij neutraal en weet hij voldoende afstand te bewaren. De toegevoegde waarde voor klanten is de frisse blik die Aniel mee brengt. Hij kan snel de analyse maken wat er in een bedrijf moet gebeuren. Hij denkt “Out of the box” en de oplossingen die worden geboden zorgen voor de klant en de organisatie een hoge gebruiksvriendelijkheid wat resulteert in klanttevredenheid. Aniel houdt zich voor zijn klanten met verschillende aspecten bezig en. Om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn gebruikt en implementeert hij uiteenlopende referentiemodellen. De Analytical Roadmap en het Analytical Capability Maturity Model (ACMM) zijn voorbeelden van die modellen. Om een beeld te krijgen hoe dit in de praktijk werkt verwijzen we naar dit whitepaper over geld en data.  De wereld verandert en in een veranderende wereld moet en kan altijd alles beter. Er zijn altijd betere en efficiëntere innovatieve oplossingen. Innovatie ontstaat vaak uit frustratie. Daarom zoekt DIKW voor zijn klanten altijd naar de beste Datawarehouse en Business Intelligence verbeteringen en oplossingen.

Andere vacatures

Medior data engineer door Nick van de Venn — last modified 25-10-2022
“De data engineer beweegt zich op een evenwicht tussen datgene wat kan en datgene wat realistisch is.”
Senior data engineer door marco — last modified 21-11-2022
“De data engineer beweegt zich op een evenwicht tussen datgene wat kan en datgene wat realistisch is.”
Medior data scientist door Nick van de Venn — last modified 25-10-2022
“De klant overtuigen van de waarde van data is niet alleen een zaak van techniek en statistiek maar vooral van mensen.”