Jeroen Odijk, Marcel-Jan Krijgsman, Driss Taibi, DIKW, data scientist vacature, vacature data science, data gedreven organisatie, consultancy vaardigheden

Data strategy consultant

“Data zonder inzicht is als een balkon zonder uitzicht.”

Data strategy consultant


Een unieke omgeving, waar passie, innovatie en ontwikkeling vooraan staan!

Jouw collega’s lopen over van passie voor hun vakgebied. Deze kennis delen zij graag met jou. Daarnaast leren zij ook heel graag nieuwe dingen van jou. Jouw nieuwe werkomgeving is zeer ondernemend. Er wordt continu geïnnoveerd, met ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. 

Wij bieden jou de stabiliteit en ontzorging van loondienst, met de verdiensten, verantwoordelijkheden en vrijheid van een zelfstandige ondernemer.

Jouw visie en ideeën en jouw (ongevraagde) feedback wordt zeer gewaardeerd in onze platte organisatie. Vanzelfsprekend krijg jij de ruimte om jouw ideeën ook direct te implementeren.

Het salaris is bovengemiddeld op basis van ons unieke MaximumDeal beloningsmodel. Je hebt maximale zeggenschap over je arbeidsvoorwaarden, welke je in samenspraak met je collega’s kan aanpassen.   


Een ervaren analist, die de vertaalslag kan maken voor de klant

Als data strategy consultant ben jij een ervaren professional. Jij neemt het voortouw in het vormgeven en begeleiden van de data cultuur en het datalandschap binnen een organisatie.
Jij bent een pleitbezorger en een veranderingsagent bij de klant. Door onder andere het verspreiden van een analysestrategie, creëer jij kansen. Zo kan de organisatie datagedreven beslissingen maken, waardoor de kwaliteit en effectiviteit zullen verbeteren. 

Jij helpt klanten in de transformatie naar een datagedreven organisatie. Zo kan door middel van analytische mogelijkheden het maximale rendement worden gehaald. Je bent een analist die beschikt over top-notch kwantitatieve analysevaardigheden. Complexe ideeën kan jij op een begrijpelijke manier uitleggen, zodat iedereen binnen de organisatie er ook van kan profiteren. 

Een ervaren data strategy consultant met commerciële vaardigheden

  • Je hebt kennis, ontwikkelvaardigheden en consultancy vaardigheden op het gebied van data engineering, business intelligence en data science. 
  • Je hebt kennis van (relationele) databases, datamodellering, rapportage, data warehouses, metadata en ETL-processen en technieken. 
  • Je bent ondernemend en commercieel, een innovatieve denker én doener en communicatief sterk.

Als kers op de taart:

Affiniteit met sport? Jij mag je collega's verslaan  in onze “Dit Is Keihard Werken” poule waar we uitslagen van voetbalwedstrijden, GP races, tennistoernooien, wielerklassiekers, etc. voorspellen. Dit mag met behulp van AI ;-)

Solliciteren?
Aniel Narain
Tel: +31639338903 
Email: aniel.narain@dikw.com

Aniel Narain studeerde Technische Bedrijfskunde aan de HTS in Leeuwarden en deed 8 jaar daarna “General Management” aan Nyenrode . Bij toeval rolde hij in de jaren 90 de ICT in. Zijn bedrijfskundige achtergrond vind je terug in zijn werkwijze. Aniel denkt in structuren en is altijd op zoek om processen kwalitatief en meetbaar te maken. Er zijn altijd verbeteringen. Alles kan altijd beter.  Aniel is resultaatgericht en denkt in oplossingen. Hij communiceert direct, is sterk analytisch en door zijn nuance blijft hij neutraal en weet hij voldoende afstand te bewaren. De toegevoegde waarde voor klanten is de frisse blik die Aniel mee brengt. Hij kan snel de analyse maken  wat er in een bedrijf moet gebeuren. Hij denkt “Out of the box” en de oplossingen die worden geboden zorgen voor de klant en de organisatie een hoge gebruiksvriendelijkheid wat resulteert in klanttevredenheid.  Aniel houdt zich voor zijn klanten met verschillende aspecten bezig en. Om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn gebruikt en implementeert hij uiteenlopende referentiemodellen. De Analytical Roadmap en het Analytical Capability Maturity Model (ACMM) zijn voorbeelden van die modellen. Om een beeld te krijgen hoe dit in de praktijk werkt verwijzen we naar dit whitepaper over geld en data.    De wereld verandert en in een veranderende wereld moet en kan altijd alles beter. Er zijn altijd betere en efficiëntere innovatieve oplossingen. Innovatie ontstaat vaak uit frustratie. Daarom zoekt DIKW voor zijn klanten altijd naar de beste Datawarehouse en Business Intelligence verbeteringen en oplossingen.

Andere vacatures

Data strategy consultant door marco — last modified 25-10-2022
“Data zonder inzicht is als een balkon zonder uitzicht.”
Senior business intelligence consultant door marco — last modified 25-10-2022
“Business Intelligence zorgt ervoor dat de business straks niet de loopgraven in hoeft.”
Medior business intelligence consultant door Nick van de Venn — last modified 25-10-2022
“Business Intelligence zorgt ervoor dat de business straks niet de loopgraven in hoeft”