Laden Evenementen

Certified Data Scientist Professional training – Open Rooster.

Deze opleiding heeft als doel de Informatie Specialist van nu klaar te stomen voor het data science tijdperk van morgen. De opleiding bestaat uit presentaties, cursus materiaal, interactieve notebooks, voorbeelden en opdrachten. Je krijgt een introductie in de concepten en algorithmes aan de hand van een korte presentatie. Daarna wordt aan de hand van een concreet voorbeeldscript in python of R getoond hoe het werkt. We maken gebruik van de defacto standaard tools voor datascience R, RStudio en Anaconda in python. Daarnaast maken we kennis met verschillende typen Big Data databases, waaronder een graph database en een xml document store. Alle voorbeelden en het cursusmateriaal zijn direct bruikbaar, ook na de cursus een waardevolle asset als ‘snel starter’ voor je nieuwe datascience projecten! Een onmisbare toolbox voor een snelle start van je project bij elke klant of in elk project.

Een belangrijk onderdeel is de praktijkopdracht, de laatste 4 weken ga je onder begeleiding van de DIKW coaches je eigen datascience project vormgeven. Je zult niet de eerste zijn die hiermee een daverende businesscase voor de investering in deze cursus realiseert!

De Data scientist opgeleid door DIKW Academy is na het volgen van dit intensieve programma voorbereid op de toekomst. En beschikt met de praktische, direct toe te passen voorbeelden en scripts over de juiste gereedschappen om direct aan de slag te gaan.

Na deze training heb je voldoende kennis opgedaan van de meest gebruikte data science tools van dit moment (Anaconda python, jupyter en R|RStudio) om je Certified Data Scientist Professional (CDSP) te noemen.

Lees meer over deze opleiding

 

Aanmelden voor deze training

Hierbij meld ik mij aan voor de CDSP training – Open Rooster van 11 september 2019.

 

De heerMevrouw

Voornaam *

Achternaam *

Functie *

ZakelijkPrivé
Op welk niveau schat u uw statistiek kennis in?
post HBOpost Academisch

Bedrijfsnaam *

E-mailadres *

Mobiel telefoonnummer *

(*) Deze velden zijn verplicht