​Adres: Marconibaan 5-35, 7e etage 3439 MR Nieuwegein

 

DIKW Academy

Het team van DIKW Academy bestaat uit onder meer de onderstaande collega’s.

Bas Beekmans

30-1-2017|Reacties uitgeschakeld voor Bas Beekmans

Data Scientist

Bas heeft na zijn studie biologie, promotie-onderzoek  gedaan naar de ruimtelijke verspreiding van walvissen in de Zuidelijke IJszee. Na dit onderzoek heeft hij besloten zich verder te ontwikkelen als consultant en zijn Data Science

Hugo Koopmans

1-6-2016|Reacties uitgeschakeld voor Hugo Koopmans

Chief Data Scientist

Hugo Koopmans heeft 18 jaar ervaring in het vakgebied van datamining en predictive analytics. Als Chief Data Scientist is hij het eerste aanspreekpunt binnen DIKW Groep als het gaat over het creëren van waarde met data. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van datamining, nu genaamd Data Science. Hugo is een data wetenschapper pur sang, hij was al actief in het vakgebied voordat het deze naam kreeg.

Michael Doves

8-2-2016|Reacties uitgeschakeld voor Michael Doves

CSO en Analytical Champion

De Analytical Champion adviseert hoe een organisatie moet worden ingericht op organisatorische, procesmatige en technisch vlak om data gedreven beslissingen te nemen die de omzet verhogen en/of de kosten verlagen. De heer Doves heeft sinds 1999 advieservaring in het vakgebied Intelligence en datawarehousing.

Wim Lubbers

8-2-2016|Reacties uitgeschakeld voor Wim Lubbers

Managing Partner & Consultant

Wim Lubbers is een zeer ervaren, kwaliteitsbewuste, kritische en resultaatgerichte management consultant en Business Intelligence specialist. Hij wordt veelal ingezet bij organisatie brede informatievoorziening vraagstukken en is gespecialiseerd in organisatie doelstellingen te helpen realiseren m.b.v. effectieve en efficiënte informatievoorziening.

Patrick Meulstee

27-1-2016|Reacties uitgeschakeld voor Patrick Meulstee

Data Scientist

Data Scientist met achtergrond in SQL en R.

Patrick is sinds 2008 werkzaam in het vakgebied rond Data Science en Analytics. Door zijn sociale vaardigheden in combinatie met zijn technische achtergrond is hij staat om

“Ieder bedrijf, groot en klein, ook in de zakelijke dienstverlening, kan profiteren van state of the art Business Intelligence en Data Science die onder meer door Big Data mogelijk is geworden. De helft van de aanvankelijk sceptische ondernemers die ik ontmoet, doet later een Big Data project met DIKW.”
MICHAEL DOVES • MANAGING PARTNER DIKW

CDSP training – Open Rooster 2019 September

11 september 2019
09:30
- 17:00