Intelligence Factory

Met de Intelligence Factory creëert u een krachtige marketing machine. Onze jarenlange ervaring op het gebied van marketing intelligence heeft geresulteerd in dit unieke raamwerk, waarin iedere component op zijn plaats is en optimaal wordt benut.

Leveren van een unieke klantervaring

Een van de grote uitdagingen voor bedrijven is het behouden van klanten, en om ze tevreden te houden. Klanten hebben nu het initiatief en bepalen hoe, wanneer en waar ze interactie willen met uw bedrijf. Het customer experience paradigma verschuift marketing van outbound naar inbound. Om succesvol te zijn moeten bedrijven gepersonaliseerde proposities leveren, consistent over alle kanalen, in real-time.

De Intelligence Factory kan u helpen om inzicht in uw klant te transformeren tot de juiste proposities. Door het automatiseren van complex business logica in een centrale decision engine en het gebruik van Next Best Action marketing interactie strategieën kunt u waardevolle contact momenten optimaliseren voor zowel de klant als uw bedrijf zodat u een duurzame en lonende relatie blijft behouden met uw klanten.