DIKW introduceert Yellowfin: een flexibele en gebruiksvriendelijke BI-oplossing die snel en eenvoudig geïmplementeerd kan worden, met een zeer lage TCO!

Bedrijven hebben te maken met een enorme toename van de hoeveelheid data, een verscheidenheid aan applicaties en standaarden en gebrekkige integratie van IT-systemen. De hoeveelheid data groeit mee met de organisatie: nieuwe producten en diensten, nieuwe markten en kansen en investeringen in nieuwe IT-oplossingen die de groei moeten ondersteunen leiden tot nóg meer data op basis waarvan managers beslissingen moeten nemen.

Het belang van een goede Business Intelligence (BI) oplossing, die past bij de informatiebehoefte van de organisatie, is evident.

Het probleem met traditionele BI-oplossingen is echter dat ze kostbaar, weinig flexibel en moeilijk te implementeren zijn.

Het innovatieve BI-platform van Yellowfin vormt een welkome uitzondering hierop. Yellowfin onderscheidt zich doordat de oplossing zeer snel (via een browser) geïmplementeerd kan worden. Het Yellowfin-platform is gebaseerd op een Service Oriented Architecture (SOA) en is eenvoudig te integreren met bestaande systemen. Daarnaast is het platform zeer gebruiksvriendelijk, waardoor de adoptie door zowel business- als IT-gebruikers optimaal is. De Total Cost of Ownership van Yellowfin is daardoor bijzonder laag in vergelijking met traditionele BI-systemen.