SAS Partnership

DIKW Intelligence is sinds 2015 Partner van SAS.

Onze kennis op het gebied van SAS software en onze ervaring op het gebied van implementatie van SAS software in uw bedrijfsomgeving is opgebouwd sinds 1998.

De focus ligt hierbij altijd op de optimalisatie van het rendement dat u kunt behalen met de software van SAS. Dit kan op een aantal vlakken.

SAS Datawarehouse Accelerator

Wij hebben de SAS Datawarehouse Accelerator ontwikkeld. Deze accelerator is gebaseerd op de DWH Accelerator van DIKW. Bij de technische implementatie van de DWH Accelerator zijn we uit gegaan van de kracht van SAS Software. De kracht van SAS is volledig ingezet zodat het realiseren van een datawarehouse versneld kan worden.

SAS Applicatie Ontwikkeling

Door onze jarenlange ervaring in SAS BASE, SAS Data Intergration Studio, SAS Macro, SAS Enterprise Guide et cetera zijn wij in staat om applicaties te ontwikkelen die volledig voldoen aan de behoefte die er bestaat.

SAS Solutions

Wilt u snel resultaat op een specifiek gebied, dan kunt u de SAS Solutions in zetten. U kunt ons altijd benaderen wanneer u hulp nodig heeft bij een van de volgende SAS Solutions:

  • SAS® Risk Management
  • SAS® Marketing Automation

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over onze oplossingen en dienstverlening op het gebied van SAS.