Een projectaanpak waarmee u de snel veranderende informatiebehoefte van uw gebruikers moeiteloos kunt volgen.

Veel business intelligence en data warehouse-initiatieven worden groots aangepakt. Op het moment dat het systeem eindelijk live gaat, is de informatie vaak al verouderd of achterhaald. Gebruikers hebben al weer nieuwe vragen die het systeem niet kan beantwoorden. “Time to market” is cruciaal.

Scrum4BI is een project- en ontwikkelaanpak voor business intelligence oplossingen waarmee een systeem stapje voor stapje wordt opgebouwd, waarbij steeds een gedeelte van de informatiebehoefte wordt gerealiseerd. Aan de ene kant krijgen gebruikers zo snel de informatie die ze het belangrijkst vinden en aan de andere kant wordt het projectrisico klein gehouden doordat na elk voltooid stukje, het systeem bijgestuurd kan worden. De bewezen Scrum- en XP-ontwikkeltechnieken zijn door DIKW aangevuld en toegespitst op het vakgebied van business intelligence.

Kenmerken van de Scrum4BI-aanpak

– zelfsturend ontwikkelteam
– nauwe betrokkenheid van opdrachtgever
– kort cyclisch ontwikkeltraject
– eenvoudige architectuurprincipes
– geautomatiseerd testen

Consultants van DIKW werken zelf volgens deze succesvolle aanpak en helpen u ook graag om deze in uw organisatie toe te passen. Met Scrum4BI bouwt u samen met DIKW aan een agile intelligence competentie waarmee u snel antwoord kunt geven op de vragen die binnen uw bedrijf leven.

Geïnteresseerd geraakt?

Neem gerust contact met ons op en we geven graag aan hoe u met Scrum4BI in uw organisatie een succesvol Intelligence project oplevert.
Bel 030-600 5855 of mail naar info@dikw.com.