Event: ‘BI & BIG Data’.

 

Kijkt u wel eens online waar uw pakketje blijft? Als het met DHL Parcel wordt bezorgt vindt de BI oplossing van DIKW uw track & trace code in minder dan 150 milliseconden tussen de meer dan een half miljard codes. Hiervoor is in record tempo voor DHL Parcel een bigdata cluster ontwikkeld wat ervoor zorgt dat de track & trace service meegroeit met de immense groei van het aantal bezorgde pakketten.
Hoe kunnen bedrijven in de regio elkaar makkelijk vinden over belangrijke thema’s zoals: eigenaarschap van data, uitwisseling van data, veiligheid van data en de benodigde IoT technologie? Met het Nieuwegein Data Lab initiatief laat de gemeente Nieuwegein in samenwerking met DIKW zien het concept van een Smart City in praktijk te kunnen brengen.
Op donderdag 22 maart organiseert DIKW Intelligence in samenwerking met ICT Campus een event gericht op bestuurders, informatie managers en beleidsmedewerkers. Het event is bedoeld voor MKB bedrijven in de regio FoodValley die een ding gemeen hebben: een grote belangstelling voor BigData en innovatie. Tijdens het event wordt u bijgepraat over de huidige stand van zaken en praktische ervaringen met BI en BigData. Het programma van 22 maart bij Hotel Van der Valk ziet er als volgt uit:

14.30 Ontvangst en registratie
15.00 Introductie DIKW als organisatie
15.15 Belang van BI & BigData voor het MKB
15.30 Bluemine: BI as a Service + Customer Case
16.00 Nieuwegein Data Lab in praktijk
16.15 Kennismanagement in de vorm van een BI Academy
16.30 Specifiek aanbod voor een BI Roadmap workshop
16.45 Afsluiting & Netwerkborrel

Onze eigen Data Scientists wijzen u graag de weg. Het event is een ontmoetingsplaats voor iedereen die wat met Big Data, data science, IoT en AI te maken heeft. Zelf experimenteren met het geavanceerd gebruik van nieuwe inzichten in BigData kan ook! Een prima gelegenheid om de toekomst hierin te verkennen. De toekomst die vandaag begint …
Tijdens het event krijgt u ook direct inzicht in de resultaten van een recent BI onderzoek gedaan door de KvK bij een aantal geselecteerde bedrijven in het MKB segment.
U kunt zich gratis aanmelden voor dit innovatie event

 

Aanmelden voor dit event

Hierbij meld ik mij aan voor het event: BI en BigData voor het MKB op 22 maart 2018.

e-antwoordformulier: Event: ‘BI & BIG Data’